Ura juaj financiare

Ura juaj financiare

Ura juaj financiare

user_icon1

Ekspert të fushës

Stafi ynë me eksperiencë të madhe në fushën e financave, duke përfshirë këtu edhe punën me klientë ndërkombëtarë, besojmë që mund të ju japim kontribut dhe vlera të madhja bisnesit tuaj!

round_icon1

Konsulencë Profesionale

Ne i mbledhim personat e duhur dhe bashkë me ekspertizën e tyre, si ekip, ju japim këshilla dhe sygjerime të detajuara në bazë të nevojave që biznesi juaj i ka!

magnifier_icon1

Analiza të thella financiare

Me analizimin e gjendjes dhe akterëve financair si dhe nevojave të biznesit, japim sygjerime të detajuara për sukses afat gjat të biznesit.

Rreth nesh

MENAXHIM TË FINANCAVE PERSONALE APO TË BIZNESIT

lightbulb_icon1

VIZIONI YNË

Arritja e nivelit të lartë të kënaqësisë së konsumatorëve duke i ndihmuar ato në qëllimet e tyre financiare!

flag_icon1

MISIONI YNË

Të punojmë me plot energji, përkushtim dhe inovacion për të arritur përsosmërinë në shërbim, cilësi, besueshmëri, siguri dhe kujdes ndaj klientit, si objektiv kryesor!

Shërbimet

ÇKA OFROJMË NE

coin_icon1

PLANIFIKIM TË INVESTIMEVE

Hartimi i strategjive të investimit për t'ju ndihmuar ju dhe biznesin tuaj të përmbushni qëllimet tuaja afatshkurtra dhe afatgjata.

circleChart_icon1

TATIMET E BIZNESIT

Ju ndihmojmë në thjeshtësimin, menaxhimin dhe mbikëqyrjen e procesit të tatimeve, si dhe ndërkohë duke ju ofruar kujdes dhe këshilla të ndryshme për marrjen e vendimeve strategjike.

chart_icon1

AUDITIM

Ju tregojmë se ku qëndroni momentalisht, si dhe konsultojmë për hapin tuaj të ardhshëm. Ne ofrojmë sigurinë se këshillat dhe verdiktet jepen mbi baza të forta të ekpsertëve të fushës!

dashboard_icon1

KONTABILITET DHE SHËRBIME TJERA

Ofrojmë një sër shërbimesh në fushën e financave dhe kontabilitetit, si dhe punojmë me kompani të të gjitha madhësive, nga vendoret te ato ndërkombëtare. Na kontaktoni për të mësuar më shumë!

SHËRBIMET

ÇKA OFROJMË NE

Shërbime të shkëlqyera dhe kujdesi i lartë ndaj klientit është prioriteti ynë. Shërbime në profile të ndryshme financiare, duke filluar por jo të kufizuar në Konsulencë, Kontabilitet, Tatime të Bizneseve, Menaxhim të Llogarive dhe shumë më shumë…

Konsulenca
Kontabilitet
Tatime të Bizneseve
Menaxhim të pagesave dhe rrogave

ÇKA THONË

KLIENTËT PËR NE

ÇKA THONË

KLIENTËT PËR NE

M. Kabashi
Pronare Biznesesh

Kompania jonë punon me Business Financial Services nga Kosova tash e një vit. Ne jemi shumë të kënaqur me shërbimet e tyre të shkëlqyera dhe saktësinë e kohës.

5/5
G. Hani
Kuku Creative

Ekipi i Business Financial Services kanë qenë këshilltarët tanë financiarë dhe kontabilistët që nga fillimi ynë. Ata janë ekspertë në industrinë financiare dhe kujdesen në mënyrë të shkëlqyer për nevojat tona!

Ua rekomandojë plotësishtë!  

5/5
D. Gjekaj
Federata e Ragbit të Kosovës

Si federatë sportive, është me shumë rëndësi që të kemi profesionistë që punojnë në departamente të ndryshme të organizatës tonë. Nuk mund të kishim bërë zgjedhje tjetër më të mirë se sa BFS si partnerin tonë për financiar. 
Jemi jashtëzakonisht të kënaqur dhe ua rekomandoj kujtdo që është i interesuar ose ka nevojë! 

5/5

Na shkruani!

Na kontaktoni sot dhe na tregoni për nevojat që i keni. Do të kthehemi te ju me sygjerime të drejtpërdrejta për mbikalimin e pengesave dhe vështirësive tuaja, dhe do t'ju ndihmojmë të kaloni biznesin tuaj në nivelin tjetër më lartë! 

Përndryshe, mund të na kontaktoni edhe në:
Tel: +383 (0) 44 438 299
E-mail: businessfinancial.ks@gmail.com


Copyright © 2022
Business Financial Services

Të gjitha të drejtat e rezervuara.
Webfaqja dhe asetet vizuale nga Kuku Creative

KONTAKTI

+383 (0) 44 438 299
businessfinancial.ks@gmail.com